Годината започна изключително добре за Григор Димитров, като най-добрият ни тенисист

...
Годината започна изключително добре за Григор Димитров, като най-добрият ни тенисист
Коментари Харесай

Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Годината стартира извънредно добре за Григор Димитров, като най-хубавият ни тенисист завоюва шампионата в Бризбейн, Австралия, а по-късно се показа почтено и на първия за годината шампионат от Големия шлем - Australian Open.
 Защо Григор Димитров се върна в България
Жената, поради която Григор Димитров се върна в България

И по още една причина

След толкоз доста мачове в рамките единствено на един месец бе ред и на отмора. От профила на Григор Димитров в Instagram знаем, че през последните няколко дни той е в България, като е посетил родния си град Хасково, несъмнено.

Покрай прибирането си Димитров даде и изявление за bTV, в което приказва за най-различни тематики, а една от тях бе тенисът, несъмнено. Най-добрият български тенисист споделя, че доста неща дефинират това кой ще излезе победител от даден мач.

Не единствено психическата конфигурация и издръжливост са значими, само че и доста други фактори като опит да вземем за пример. " Прекалено доста фактори са, с цел да посоча единствено един. " Григор Димитров счита, че в този момент е по-добър и зрял тенисист, в сравнение с е бил през 2017 година, когато пристигна и последната му купа.

Колкото до работата си с Дани Валверду, тенисистът споделя, че двамата са извънредно мощни характери и доста постоянно си споделят нещата такива, каквито са. А на последните шампионати не е бил до него, тъй като е имал персонални аргументи, само че българинът споделя, че през идващите няколко ще е до него и ще го направлява.

Една от огромните фантазии на Григор Димитров в кариерата му - продобиване на шампионат от Големия шлем, остава жива. " Не знаеш какво ще се случи. Докато имаш ракета в ръката, имаш късмет. Не желае да отчислявам тази фантазия, тъй като тя е може би една от фантазиите, които ме карат да се усъвършенствам, да се трудя, да влагам още по-големи старания. "
 Григор Димитров и новата секси фотосесия на тенисиста
Кой съблече Григор Димитров

Така желаеме да го виждаме по-често

Димитров счита, че сега прави нещата на доста по-високото и професионално равнище от преди и една от аргументите е, че е по-близо до края на кариерата си. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР